برگزاری جلسه اجرای طرح غربالگری دیابت و فشارخون با حضور رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/09/15 - 08:05

جلسه اجرای طرح غربالگری دیابت و فشارخون با حضور دکتر محمدرضا سلمانی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، جلسه اجرای طرح غربالگری دیابت و فشارخون با حضور دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس، دکتر احد گوارا، معاون و سرپرستان مراکز و کارشناسان مسئول ستادی روز شنبه 11 آذر 1402 در سالن جلسات ستاد مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.
دکتر سلمانی در این جلسه به اینکه یکی از مشکلات اساسی در جامعه بیماری‌های غیر واگیر است اشاره و بر لزوم بسیج کارکنان و قرار گرفتن پویش ملی در اولویت کارها تأکید کرد و گفت: در مراکز انتظارات از سرپرست مرکز و در پایگاه‌ها از مسئول پایگاه است و بر اساس آمارها انتظار این است که 15 درصد جمعیت پره دیابت و 25 تا 30 درصد جمعیت دارای فشارخون باشند.
وی در ادامه افزود: می‌بایست اطلاع‌رسانی و ارتباط با سازمان‌های برون بخشی بیشتر شود تا مردم در جریان قرارگرفته و مراجعه کنند.
در ادامه حق‌شناس، کارشناس مسئول واحد گسترش این مرکز بر لزوم پیگیری سرپرستان مراکز تأکید کرد و گفت: از تمام ظرفیت کارکنان مراکز در این طرح استفاده شود تا پوشش هرچه سریع‌تر بالا رود.