برگزاری جلسه بازآموزی بهورزان شاغل در خانه‌های بهداشت به‌منظور بهبود عملکرد

• تاریخ انتشار : 1402/06/06 - 08:10

برگزاری جلسه بازآموزی بهورزان شاغل در خانه‌های بهداشت به‌منظور بهبود عملکرد

کارشناس واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه بازآموزی بهورزان شاغل در خانه‌های بهداشت را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، الهام فلاحی، کارشناس واحد گسترش این مرکز گفت: این جلسه آموزشی با حضور کارشناسان ستادی واحدهای بیماری‌های واگیر و غیر واگیر و واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد و واحد تغذیه و 8 تن از بهورزان شاغل در خانه‌های بهداشت در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در ابتدا خنجری، کارشناس واحد بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص دسترسی عادلانه عموم افراد جامعه، خصوصاً افراد پرخطر به خدمات درمانی و شناسایی هپاتیت‌های ویروسی و نیز قطع زنجیره ابتلا به هپاتیت با دو رویکرد خدمات بیماریابی فعّال و غیر فعّال در تمامی سطوح محیطی مطالبی را بیان کرد و جعفری، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز، هرم غذایی و گروه‌های غذایی در سنین مختلف، تغذیه تکمیلی، برگزاری آزمون از بسته خدمت را آموزش داد.
در ادامه موسی نژاد، کارشناس واحد بیماری‌های واگیر این مرکز به فصل تابستان و سفرهای مناسبتی اربعین و آخر ماه صفر اشاره و بر توجه ویژه درزمینهٔ مراقبت وبا و نمونه‌گیری مورد انتظار تأکید کرد و گفت: با توجه به نزدیک بودن زمان بازگشایی مدارس، موجودی شامپو پرمترین در خانه‌های بهداشت را بررسی کنند تا با شروع حضور دانش آموزان در مدارس آمادگی کامل برای مراقبت بیماری پدیکلوزیس داشته باشند.
در ادامه سیف کارشناس واحد بیماری‌های غیر واگیر در خصوص اجرای برنامه بیماری سرطان و تالاسمی مطالبی را ارائه کرد.
همچنین در این جلسه مراسم تودیع بازنشستگی و تقدیر از خدمات پویان نسب، بهورز شاغل در مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.
این مراسم با حضور دکتر احد گوارا، معاون مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار و تقدیرنامه‌ای از طرف دکتر سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران به وی اهدا شد و سپس فلاحی
آغاز فصل جدید زندگی ایشان را تبریک گفت.