برگزاری جلسه دیابت و فشارخون برای کارکنان شهرداری منطقه 19 در مرکز بهداشتت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/09/08 - 11:30

کارشناس واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه دیابت و فشارخون را برای کارکنان شهرداری منطقه 19 برگزار کرد.

اعظم شجاع، کارشناس واحد آموزش بهداشت این مرکز گفت: روز دوشنبه 6 آذر 1402 جلسه دیابت و فشارخون برای کارکنان شهرداری منطقه 19 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، در این برنامه زینب حسینی، مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت دادوش، در خصوص علائم بیماری دیابت و فشارخون، عوارض ناشی از فشارخون و دیابت، کنترل فشارخون و دیابت، تشخیص درمان و بیماری دیابت و فشارخون مطالبی را بیان کرد و در انتها به سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد.