برگزاری جلسه روز جهانی زئونوز و آموزش تب دانگ در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1403/04/20 - 07:21

برگزاری جلسه روز جهانی زئونوز و آموزش تب دانگ در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه به مناسبت روز جهانی زئونوز با موضوع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سمیه مسلمیان، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های این مرکز گفت: روز دوشنبه 15 تیرماه 1403 روز جهانی زئونوز است و با توجه به ازدیاد حیوان گزیدگی، در این خصوص برای مراقبان سلامت مراکز و پایگاه‌ها، جلسه آموزشی تشکیل شد.
در ادامه سمانه سیف، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر این مرکز گفت: با شایع شدن بیماری‌های منتقله بین انسان و دام و لزوم اطلاع‌رسانی و آموزش به کادر سلامت در خصوص بیماری‌های منتقله از پشه آئدس، تب دانگ، مطالبی بیان شد.
همچنین علیرضا صادقی و محمدرضا یعقوبی کارشناسان واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر این مرکز، در خصوص عوارض واکسن، ازدیاد سرخک و طرح گلوبال فاند غربالگری سل صحبت کردند.

• گروه خبری : اخبار,پیشگیری و نظارت بر بیماری های واگیر,جلسات آموزشی
هانیه حبیبی