برگزاری جلسه فصلی تابستان کارشناسان بهداشت حرفه این مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/05/22 - 08:13

برگزاری جلسه فصلی تابستان کارشناسان بهداشت حرفه این مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه فصل تابستان کارشناسان بهداشت حرفه‌ای خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهندس سید عبداله میر اسماعیلی، کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای این مرکز روز جلسه فصل تابستان را برای کارشناسان بهداشت حرفه‌ای در سالن جلسات این مرکز برگزار کرد.
وی در این جلسه در خصوص برنامه کشیک، برنامه سلامت کارکنان ادارات، معرفی به مراجع قضایی، نحوه پاسخ به استعلام اتحادیه‌ها مطالبی را بیان کرد و کلاس آموزشی کنترل عوامل شیمیایی، برچسب‌گذاری و مدیریت حوادث شیمیایی را آموزش داد.
در ادامه میترا سوهانی، کارشناس بهداشت حرفه‌ای ستاد فرمهای آماری را آموزش داد و آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز در خصوص نقش تغذیه و خستگی مطالبی را بیان کرد.

خانم دیوبندی

خانم دیوبندی