برگزاری جلسه کمیته بین بخشی مرکز بهداشت جنوب تهران با مدیر و کارکنان پایگاه سنجش بهشت

• تاریخ انتشار : 1401/04/11 - 10:14

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه کمیته بین بخشی را با مدیر و کارکنان پایگاه سنجش بهشت سال تحصیلی 1402 تا 1401 برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، بهجت رشیدی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: با توجه به شروع پایش و سنجش نوآموزان برای سال تحصیلی 1402 تا 1401، جلسه بین بخشی با پایگاه سنجش بهشت واقع در منطقه 11 آموزش‌وپرورش تشکیل شد.
در این جلسه دکتر مرضیه سرابی، کارشناس مسئول این واحد به اهمیت سنجش در حوزه‌های مختلف سلامت و ارزیابی، معاینات، استخراج اختلالات نوآموزان پرداخت و چک‌لیست نظارتی سنجش ارسالی از سوی معاونت بهداشت را تشریح کرد.
در ادامه بهجت رشیدی، کارشناس سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران دو نسخه از لیست مراکز جامع خدمات سلامت و پایگاه‌های تابعه مرتبط با پایگاه سنجش بهشت را برای ارجاع والدین نوآموزان در اختیار مدیریت قرارداد تا در معرض دید والدین نصب شود.
توضیح اینکه نقاط قوت و ضعف بررسی و مقرر شد در اسرع وقت نسبت به رفع نواقص اقدام شود.