برگزاری جلسه کمیته ی هفته سلامت و رسانه واحد آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1403/01/29 - 09:38

واحد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه کمیته هفته سلامت و کمیته علمی فنی رسانه های آموزش سلامت بهار را برگزار کردد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر لیلا عبائیان ، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت این مرکز گفت:  روز سه شنبه 21 فروردین 1403 جلسه ای را با حضور کارشناسان مسئول و یا نمایندگان آنها در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در این جلسه ابتدا عبائیان به  شعار روز جهانی بهداشت و شعار و روز شمار هفته سلامتی برگزار کرد و به برگزاری رویداد "سلامتی را قدم بزن" اشاره کرد.
در ادامه دکتر فاطمه رحیمی، کارشناس واحد آموزش بهداشت، گزارش  مختصری از رسانه های تولید و چاپ شده شش ماهه دوم سال 1402 ارائه و به روز شمار هفته سلامت و مناسبت های بهداشتی فصل بهار، برای برگزاری هفته سلامت مانند سنوات گذشته به خصوص تولید و چاپ رسانه های مورد تاکید کرد.
هماهنگی برگزاری یک برنامه تفریحی در مجتمع شهربانوی بوستان ولایت، انجام مصاحبه با ریاست مرکز بهداشت، برگزاری رویدادهای نمادین جمع آوری زباله ها از سطح بوستان ها، هماهنگی با مدارس، دانشگاه ها  و سازمانها برای برگزاری جلسات آموزشی حتی الامکان خانوادگی، برپایی میز خدمت، برگزاری مسابقات، مکاتبات با کارخانه ها برای آموزش کارکنان توسط واحد HSE، ارسال پیامک به درمانگاه های خصوصی در خصوص گرامیداشت هفته سلامت، از جمله مهم ترین تصمیماتی بود که توسط اعضا گرفته شد.
در پایان، پمفلت نان کامل که توسط واحد بهبود تغذیه تهیه شده بود  بررسی شد.

• گروه خبری : اخبار,آموزش بهداشت,کمیته