برگزاری میز خدمت پویش ملی فشارخون و دیابت مرکز بهداشت جنوب تهران در اداره تأمین اجتماعی شعبه 1

• تاریخ انتشار : 1402/10/20 - 08:59

کارشناس واحد آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران از برپایی میز خدمت در اداره تأمین اجتماعی خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، هانیه حبیبی کارشناس واحد آموزش و ارتقای سلامت این مرکز گفت: واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد گسترش و اداره تأمین اجتماعی شعبه 1 روز دوشنبه 18 دی 1402 میز خدمت پویش ملی فشارخون و دیابت را در محل شعبه 1 سازمان تأمین اجتماعی واقع در خیابان حجاب، برپا کردند.
 وی در ادامه افزود: در این میز خدمت، معصومه خرمی و نسرین محمودی مراقبان سلامت پایگاه سلامت 1 مرکز خدمات جامع سلامت شماره 31 در محل آن شعبه حاضر شدند و غربالگری قند و فشارخون را برای 80 تن از کارکنان آن سازمان انجام دادند و افراد در معرض خطر را به مرکز ارجاع دادند.
 در حاشیه این میز خدمت مراقبان سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران پوستر و بنر مرتبط را نصب کردند و تراکت و پمفلت هایی با موضوعات مرتبط با پویش توزیع کردند.