برگزاری میز سلامت واحد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران در شهرداری منطقه 19

• تاریخ انتشار : 1403/03/20 - 11:17

کارشناس واحد آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری میز سلامت جوانی جمعیت در بازارچه احسانی در محله عبدل‌آباد خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم شجاع، کارشناس واحد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت این مرکز گفت: مراقبان سلامت پایگاه شماره 2 مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن (ع) برای 210 تن از مراجعان در مقابل شهرداری منطقه 19، در خصوص فرزند آوری و جوانی جمعیت مطالبی را آموزش دادند.

وی در ادامه افزود: مریم عبدلی مراقب سلامت پایگاه شماره 2 مرکز خدمات جامع سلامت آیت و سیده زهرا موسوی مراقب سلامت پایگاه شماره 2 مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن (ع) غربالگری فشار و قند خون را برای 700 تن از مراجعان اندازه‌گیری کردند.

همچنین مسابقه نقاشی کودکان با موضوع فرزند آوری برگزار و به برندگان جوایزی اهدا شد.

• گروه خبری : اخبار,جوانی جمعیت