برگزاری کلاسهای آموزشی تغذیه در ماه مبارک رمضان و غربالگری فشارخون در مرکز بهداشت جنوب تهران
کارشناسان واحد بهبود تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران کلاسهای آموزشی تغذیه در ماه مبارک رمضان و غربالگری فشارخون را برگزار کردند.
![](/thumbnail/550-h_100/uploads/1/2023/Apr/16/llllllllllllllllloikkm (1)_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، الهه نکوئی و زینب زینالدین کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شیخ احمد کافی و دارالشفا این کلاسها را در مسجد امام حسن مجتبی (ع) و در پایگاه بسیج والعصر و کوثر خان بابائی از مرکز اکبرآباد کلاسهای آموزشی تغذیه در ماه مبارک رمضان و غربالگری فشارخون را مسجد المهدی (عج) برگزار کردند.
در این کلاسها در خصوص پیروی از اصول تغذیه سالم بهمنظور تأمین مواد مغذی موردنیاز بدن، کاهش احساس گرسنگی، تشنگی و جلوگیری از کمآبی بدن، برای افراد روزهدار مطالبی بیان شد و در خصوص مصرف غذاهای خیلی چرب و شور در وعده سحری پرهیز شود. مصرف مواد غذایی شیرین مانند زولبیا و بامیه در سحر باعث افت سریع قند خون و احساس گرسنگی در طول روز میشود و وعده افطار با یک ماده شیرین مانند خرما، کشمش یا عسل همراه با آب داغ، شیر گرم یا چای آغاز شود مطالبی ارائه شد.
نظر دهید