برگزاری کلاس‌های آموزشی سرطان پستان و سرطان‌های شایع زنان در مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/09/05 - 09:53

کارشناس واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی سرطان پستان و سرطان‌های شایع زنان در مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، منظر رحیم کارشناس واحد بهداشت خانواده این مرکز گفت: نگار غیاثوند، الناز طوری و محبوبه ساور، کارشناسان مامایی مرکز 31 و پایگاه 3 امام حسن و پایگاه شماره دو کافی به مناسبت هفته جهانی سلامت بانوان ایرانی (سبا) کلاس‌های آموزشی سرطان پستان و سرطان‌های شایع زنان را در خانه سلامت خزانه برگزار کردند.
وی در ادامه افزود: در این کلاس‌ها در خصوص راهه‌ای پیشگیری و شناسایی سرطان پستان و سرطان‌های شایع زنان مطالبی بیان شد و سپس با هماهنگی مدیر سرا معاینه پستان و ارزیابی تن‌سنجی کارکنان انجام شد.
توضیح اینکه مراجعان برای انجام پاپ اسمیر و معاینات سلامت باروری زنان به پایگاه دعوت شدند.

• گروه خبری : اخبار,جوانی جمعیت