برگزاری کلاس‌های آموزشی میان وعده‌های سالم، تغذیه سالم و هرم غذایی در مراکز تحت پوشش

• تاریخ انتشار : 1402/08/28 - 10:49

کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس‌های آموزشی میان وعده‌های سالم، تغذیه سالم و هرم غذایی را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مینا سپهر، کارشناس تغذیه مرکز شهید واحدی کلاس آموزشی با موضوع میان وعده‌های سالم را روز شنبه 27 آبان 1402 برای دانش آموزان مدرسه شاهد کوثر برگزار و در خصوص مصرف روزانه 5 گروه اصلی غذایی (نان و غلات، شیر و لبنیات، سبزی و میوه‌ها، تخم‌مرغ و گوشت‌ها، حبوبات و مغز دانه‌ها  مطالبی را بیان کرد. همچنین در این روز، کوثر خان بابائی کارشناس تغذیه مرکز اکبرآباد، کلاس آموزشی را با موضوع تغذیه سالم برای دانش آموزان مدرسه دخترانه دکتر نصیری برگزار کرد در خصوص اهمیت تغذیه در دوران رشد و بلوغ، داشتن سبک زندگی سالم، داشتن تحرک و نشاط جسمانی تأکید کرد و معصومه حسینی کارشناس تغذیه مرکز آیت کلاس آموزشی با موضوع تغذیه سالم و هرم غذایی برای دانش آموزان دبستان تزکیه 2 برگزار کرد.
در این کلاس‌ها در مورد هرم غذایی و گروه‌های غذایی مطالبی بیان و باری پیشگیری از کم‌خونی، کوتاه‌قدی دانش آموزان راهکارهایی ارائه شد. در پایان مقرر شد برای گرفتن برنامه غذایی به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.