برگزاری کلاس آموزشی ارزیابی رشد کودک و تغذیه مناسب به مناسب هفته سلامت در مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن مجتبی (ع)

• تاریخ انتشار : 1402/02/20 - 10:36

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن مجتبی (ع) کلاس آموزشی تغذیه مناسب را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهسا توکل، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن مجتبی تحت پوشش این مرکز روز یکشنبه 17 اردیبهشت 1402 این کلاس آموزشی را برای مادران در سرای محله خانی‌آباد شمالی برگزار کرد.
در این کلاس آموزشی به ارزیابی رشد کودک که شامل اندازه‌گیری قد، وزن و مقایسه آن با استانداردهای رشد است اشاره شد و در خصوص شاخص‌های وزن برای سن، قد برای سن و وزن برای قد بر اساس نمودارهای z-score موجود در کارت رشد کودک مطالبی را بیان کرد.
همچنین توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان با احتمال خطر اضافه‌وزن و توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلابه لاغری را ارائه کرد.