برگزاری کلاس آموزشی با عنوان ارتقا سلامت مردان به‌عنوان نیروی کار جامعه و سرپرست خانواده در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1400/12/16 - 06:53

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی را با عنوان ارتقا سلامت مردان به‌عنوان نیروی کار جامعه و سرپرست خانواده به مناسبت هفته سلامت مردان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، الهام عبدالحسینی کارشناس تغذیه مرکز شاه‌آبادی این کلاس آموزشی را روز شنبه 14 اسفند 1400 برگزار کرد.
وی در این کلاس آموزشی در خصوص میزان کم پیگیری مردان در پیشگیری و درمان بیماری و مراجعه به پزشک، امید به زندگی، فاکتورهای خطر در مردان، بیماری‌های مختلف مربوط به سبک زندگی و تغذیه نامطلوب مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه به راه‌های افزایش سلامتی و امید به زنگی، کاهش عوامل خطر، بیماری‌های مزمن و سرطان‌ها با چک آپ سالیانه پزشکی اشاره کرد و موارد تغذیه‌ای صحیح و اصلاح عادات غلط غذایی، سبک زندگی سالم را آموزش داد.

• کد خبر : 209638