برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته سلامت بانوان

• تاریخ انتشار : 1401/07/27 - 10:53

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی تغذیه سالم را در پارک شهدای گمنام منطقه 17 برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم اسماعیلی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر از مراکز تحت پوشش روز یکشنبه 24 مهر 1401 کلاس آموزشی تغذیه سالم را برای بانوان منطقه 17 در پارک شهدای گمنام برگزار کرد.
وی در این کلاس آموزشی به نیازهای متفاوت زنان در سنین مختلف و اهمیت ورزش اشاره کرد و استفاده از غلات کامل نان‌های سبوس‌دار، سبزی، میوه، حبوبات، سویا، مصرف مکمل ویتامین د، استفاده از نمک یددار، مصرف منابع کلسیم به‌منظور پیشگیری از پوکی استخوان را هم دانست.
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر در ادامه بر استفاده غذاهای کم‌چرب، کم‌نمک، عدم استفاده از نوشابه و غذاهای فست فودی و کنترل وزن تأکید کرد.

• کد خبر : 219301