راه‌اندازی واحد غربالگری پاشنه پا نوزادان در مرکز سلامت جامع شهید واحدی

• تاریخ انتشار : 1401/06/28 - 10:53

راه‌اندازی واحد غربالگری پاشنه پا نوزادان در مرکز سلامت جامع شهید واحدی

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران از راه‌اندازی واحد غربالگری پاشنه پا نوزادان در مرکز سلامت جامع شهید واحدی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مسعودی، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر این مرکز گفت: واحد غربالگری پاشنه پا نوزادان در مرکز خدمات جامع سلامت شهید واحدی فعالیت خود را آغاز کرد.
وی در ادامه افزود: واحد غربالگری پاشنه پا نوزادان در مرکز شهید احمدی که به علت اپیدمی کرونا به مدت دو سال غیرفعال شده بود برای رفاه ساکنان در محدوده تحت پوشش مجدداً شروع به فعالیت کرد.
مسعودی در ادامه گفت: بااطلاع رسانی به مادران می‌توانیم آن‌ها را از انجام غربالگری در این مرکز مطلع سازیم و کارشناس این واحد با فراهم کردن تجهیزات و گرفتن نمونه در شرایط استاندارد آماده ارائه خدمت به مردم است.