غربالگری کارششناسان واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت جنوب تهران برای بیش از 7 هزار نفر در اجرای پویش ملی سلامت

• تاریخ انتشار : 1402/09/28 - 13:14

کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران از غربالگری بیش از 7 هزار نفر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سید عبدالله میر اسماعیلی، کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای این مرکز گفت: کارشناسان واحد بهداشت حرفه‌ای تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران از روز سه‌شنبه 7 تا 27 آذر 1402 برای شاغلان در کارگاه‌های تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران غربالگری فشارخون و قند خون را انجام دادند.
وی در ادامه افزود: کارشناسان بهداشت حرفه‌ای ضمن حضور در کارگاه‌های تحت پوشش با توجه به هماهنگی‌های انجام‌شده و در راستای حفظ و ارتقا سلامت شاغلان در کارگاه‌های تحت پوشش، غربالگری را برای بیش از 7 هزار نفر از شاغلان انجام دادند.
توضیح اینکه غربالگری گروه هدف تا دستیابی به اهداف و اتمام برنامه ادامه خواهد داشت و افراد در معرض خطر به نزدیک‌ترین مرکز خدمات جامع سلامت ارجاع شده‌اند.