غربالگری کارکنان مدارس منطقه 16 در راستای اجرای طرح ملی پویش فشارخون و دیابت

• تاریخ انتشار : 1402/09/28 - 10:04

غربالگری کارکنان مدارس منطقه 16 در راستای اجرای طرح ملی پویش فشارخون و دیابت

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از غربالگری کارکنان مدارس منطقه 16 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا مختاری نیا، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: بارویکرد پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر در مدارس منطقه 16 طرح پویش فشارخون و دیابت را در روزهای شنبه، دوشنبه و سه‌شنبه 25، 27 و 28 آذر 1402 برای 115 تن از کارکنان مدارس منطقه 16 اجرا کردیم.
وی در ادامه افزود: با هماهنگی مریم مهدی پور، کارشناس سلامت و پیشگیری آموزش‌وپرورش منطقه 16 غربالگری افراد بالای 18 سال در مدرسه‌های امید انقلاب، غنچه‌های انقلاب، هفده شهریور، پردیس شریف و پردیس دانش در سه مقطع ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان انجام شد.
در این روزها اعظم فهیمی و ریحانه زارعی، مراقبان سلامت شاغل در پایگاه سلامت شهری شماره 3 شهید واحدی در این مدارس حضور داشتند و غربالگری را برای افراد انجام دادند و افراد پرخطر شناسایی و فرم ارجاع برایشان تکمیل شد.