قدردانی رئیس دانشگاه از ماماهای نمونه مرکز بهداشت جنوب تهران در روز جهانی ماما

• تاریخ انتشار : 1402/02/23 - 12:06

قدردانی رئیس دانشگاه از ماماهای نمونه مرکز بهداشت جنوب تهران در روز جهانی ماما

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسمی با اهدای لوح تقدیری از ماماهای مرکز بهداشت جنوب تهران قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، در مراسمی که روز چهارشنبه 20 اردیبهشت 1402 در سالن آمفی‌تئاتر ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
از هفت مامای نمونه‌ی مرکز بهداشت جنوب تهران گوهر خواجه وند، فرحناز ثابتی، ناهید مشهود کرمانچی، مژگان غفاری، زهره فتح‌آبادی، روشنک نظیفی و کوهستان فلاح با اهدای لوح تقدیری قدردانی شد.
در متن این تقدیرنامه آمده است:
سرکار خانم...
مامای محترم شاغل در مرکز بهداشت جنوب تهران
سلام‌علیکم
تأمین سلامت مادران که زیربنای توسعه پایدار کشور عزیزمان است، مرهون همت و تلاش صادقانه در حوزه سلامت می‌باشد. ضمن تبریک فرارسیدن روز جهانی ماما و انتخاب سرکار عالی به‌عنوان مامای نمونه دانشگاه در سال 1401 بدین‌وسیله از همکاری و تلاش متعهدانه شما در حوزه فرزند آوری و دستیابی به اهداف قانونی جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و همچنین ارائه مراقبت‌های مامایی، آموزش و ارتقاء سلامت مادران و نوزادان سالم تشکر و قدردانی می‌گردد. امید است پیوسته در کنار سایر خانواده حوزه سلامت در مسیر تحقق اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و پیروز باشید.
دکتر حسین قناعتی