نشست اعضای جلسه کمیته حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1403/01/29 - 07:40

نشست اعضای جلسه کمیته حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از نشست اعضای جلسه کمیته حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا طالبی، کارشناس مسئول و سمایه سوداگر، کارشناس واحد سلامت خانواده و جوانی جمعیت این مرکز روز شنبه 25 فروردین 1403 با حضور اعضای کمیته در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
وی در این جلسه بر درج خبر جوانی جمعیت درسایت مرکز بهداشت جنوب تهران، تقویت محتواهای رسانه‌ای، حمایت از مربیان مشاوره ازدواج، هادیان و مربیان کلاس‌های آمادگی زایمان، شناسایی و پیگیری زوج‌های نابارور، تأکید کرد و گفت: اجرای این اهداف بر پیشبرد اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مهم است.
در ادامه مصوبات جلسه قبل مطرح و مهم‌ترین مسائل 24 مین قرارگاه جوانی جمعیت ارائه شد و سپس مسئولان واحدهای ستادی پیشنهاد‌هایی را در خصوص فعالیت‌های برنامه جوانی جمعیت مطرح کردند.

• گروه خبری : اخبار,جوانی جمعیت,سلامت خانواده و جوانی جمعیت,کمیته