نشست اعضای شورای مدیران معاونت بهداشت دانشگاه در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1401/09/01 - 09:26

نشست اعضای شورای مدیران معاونت بهداشت دانشگاه در مرکز بهداشت جنوب تهران

جلسه شورای مدیران معاونت بهداشت دانشگاه با حضور دکتر اولیایی منش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این نشست روز دوشنبه 30 آبان 1401 با حضور دکتر علیرضا اولیایی منش، معاون بهداشت، دکتر محمدرضا قیوم زاده، معاون اجرایی و دکتر سعید تأملی، معاون فنی، دکتر جمشید معتمد، مدیر گسترش شبکه معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر علیرضا عباسی، رئیس شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر و دکتر علی تاجدار، رئیس شبکه بهداشت و درمان ری در مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.
در ابتدای جلسه معاون بهداشت دانشگاه در خصوص پیگیری پروژه‌های عمرانی و اصلاح نظام پرداخت پزشکان مطالبی را بیان و دکتر سلمانی، گزارشی از نظارت‌های مرکز بهداشت جنوب تهران و شیوه‌نامه پرداخت مبتنی بر عملکرد در سطح واحدهای بهداشتی را ارائه کرد.
دکتر معتمد شاخص‌های مرکز بهداشت جنوب تهران در 6 ماهه دوم سال 1400 و 6 ماهه اول 1401 را مقایسه کرد و افزود: شاخص‌ها پس از کاهش روند کرونا بهبودیافته است.
توضیح اینکه مقرر شد جلسات شورای مدیران در هفته‌های آینده در شبکه‌های ری و اسلامشهر برگزار شود.

• کد خبر : 220993