نشست اعضای کمیته رسانه و نیازسنجی سلامت جامعه و کارگروه فنی مداخلات ارتقا سلامت در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1401/09/06 - 12:18

کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه کمیته رسانه و نیازسنجی سلامت جامعه و کارگروه فنی مداخلات ارتقا سلامت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 2 آذر 1401 با حضور کارشناسان مسئول ستادی و اعضای کمیته در سالن جلسات این مرکز برگزار شد.
در این برنامه فرحناز ثابتی، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت بر اولویت‌های نیازسنجی سلامت جامعه تأکید و در خصوص نحوه عملکرد واحدهای ستادی برای حل مسئله مشخص‌شده در مرکز بهداشت شهرستان مطالبی را بیان کرد.
در ادامه رسانه‌های آموزشی موردبحث و بررسی قرار گرفت و نظرات اعضای جلسه بررسی و برنامه خودمراقبتی سازمانی مرکز بهداشت جنوب و طریقه نیازسنجی سلامت کارکنان نیز معرفی شد.