نشست کارشناسان بهداشت حرفه‌ای، بهداشتیاران صنایع و رابطان ادارات در بهمن 1402

• تاریخ انتشار : 1402/11/15 - 11:07

نشست کارشناسان بهداشت حرفه‌ای، بهداشتیاران صنایع و رابطان ادارات در بهمن 1402

واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه فصلی کارشناسان بهداشت حرفه‌ای، بهداشتیاران صنایع و رابطان ادارات را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، نشست دوره‌ای کارشناسان بهداشت حرفه‌ای، بهداشتیاران صنایع و رابطان ادارات روز سه‌شنبه 10 بهمن 1402 در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در ابتدا مهندس میر اسماعیلی کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص عملکرد کارشناسان صنایع مبتنی بر شرح وظایف و مبحث آموزشی تشکیلات بهداشت حرفه‌ای مطالبی را بیان کرد.
در ادامه مهندس مسعود عسگری کارشناس بهداشت حرفه‌ای این مرکز به آموزش پرتوها پرداخت و آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه در خصوص پویش ملّی سلامت، اطلاع‌رسانی تغذیه سالم مطالبی را بیان کرد.