نشست کارشناسان بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران در ماه آذر

• تاریخ انتشار : 1402/09/05 - 08:57

نشست کارشناسان بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران در ماه آذر

کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه ماه آذر کارشناسان این واحد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 1 آذر 1402 با حضور کارشناسان واحد بهداشت حرفه‌ای تحت پوشش این مرکز در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در این جلسه مهندس سید عبدالله میر اسماعیلی، کارشناس مسئول بهداشت حرفه‌ای این مرکز ضمن خیرمقدم به حاضران از اقدامات همکاران تقدیر کرد و در خصوص نحوه معرفی به طب کار، برنامه کشیک، برنامه سلامت کارکنان ادارات، نحوه معرفی به مراجع قضایی، تشکیلات بهداشت حرفه‌ای و مباحث آموزشی، کنترل سروصدا، ارتعاش و بهداشت کشاورزان مطالبی را ارائه کرد.
در ادامه محبوبه فراهانی، کارشناس مرکز مشاوره سلامت زنان مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص پیشگیری از ایدز مطالبی را ارائه کرد و دکتر مریم ملکی، کارشناس مسئول بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص پیشگیری از فشارخون مطالبی را بیان کرد.
در پایان مهندس صفورا عارفیان و مهندس راضیه دیوانی، کارشناسان دانشکده بهداشت در خصوص ارگونومی مطالبی را ارائه کردند.