پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران در آستانه سال 1402

• تاریخ انتشار : 1401/12/28 - 11:48

پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران در آستانه سال 1402

دکتر محمدرضا سلمانی در پیامی سال 1402 را به همه همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت.

دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران در پیامی سال 1402 را به‌تمامی کارکنان دانشگاه به‌ویژه مرکز بهداشت جنوب تهران تبریک گفت.

در متن این پیام آمده است:

همکار محترم

الهی در واپسین روز‌های زمستان 1401 از تو می‌خواهیم حال ما و مردمان این سرزمین پرافتخار را به بهترین احوال متحول گردانی و در آغازین روز‌های بهار 1402، بهترین تقدیر‌ها را برایمان مقدر فرمایی.

بار پروردگارا تو خود فرموده‌ای پس از هر سختی، آسانی است؛ حال که با تمام دانش و توانی که تو عطا نموده‌ای، داشته‌هایمان را به میدان آورده‌ایم؛ دلمان را به این وعده صدق خودت محکم کرده‌ایم که نسیم بهاری آسایش بر دل‌وجان وطن بوزد.

بار دیگر از تلاش‌های مجدانه و جانانه خانواده دانشگاه در سال 1401 قدردانی می‌کنم و از خداوند جان‌آفرین طلب می‌کنم، سال 1402 سال سلامتی، خیر، برکت، عزت و سربلندی شما خوبان و خانواده گران‌قدرتان باشد.

دکتر محمدرضا سلمانی

رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران