برگزاری میز خدمت سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران برای کارکنان اداره کل شهرداری منطقه 11

• تاریخ انتشار : 1402/02/27 - 08:32

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران میز خدمت سلامت را به مناسبت هفته سلامت برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، لیلا عبائیان، کارشناس واحد آموزش بهداشت این مرکز گفت: با همکاری شهرداری منطقه 11 روز دوشنبه 25 اردیبهشت میز خدمت را به مناسبت هفته سلامت 1402 برای با کارکنان شهرداری منطقه 11 برپا کردیم.
وی در ادامه افزود: کوثر خان بابایی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت اکبرآباد در خصوص تغذیه سالم و چگونگی گرفتن رژیم‌های سالم و کویستان فلاح، کارشناس مامایی مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرمایان در خصوص جوانی جمعیت مطالبی را بیان کردند.
توضیح اینکه در این برنامه غربالگری قند و فشارخون علاوه بر مشاوره انجام شد.