نشست اعضای نمایندگان و رابطان سازمان‌ها در برنامه سامان منطقه 10 در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/02/16 - 13:06

کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران از نشست اعضای نمایندگان و رابطان سازمان‌ها در برنامه سامان منطقه 10 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، نشست نمایندگان و رابطان سازمان‌ها در برنامه سلامت روان و مراقبت اجتماعی ایرانیان روز سه‌شنبه 12 اردیبهشت 1402 در مرکز خدمات جامع سلامت میثم تحت پوشش برگزار شد.
زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز گفت: به‌منظور اجرای برنامه سلامت روانی و اجتماعی ایرانیان در منطقه 10 تهران جلسه کمیته سامان منطقه درسان جلسات مرکز خدمات جامع سلامت میثم با حضور اعضاء برگزار شد.
وی در ابتدا به تشریح اهمیت برنامه سامان و اجزاء مختلف آن پرداخت و بر ضرورت اجرای سه بسته برنامه شامل بسته‌های: پایه، تخصصی و اقدام جامعه تأکید کرد.
در ادامه اعضا نحوه تاثیرگذاری وخدمات قابل ارائه در برنامه الگوی سلامت روان ومراقبت اجتماعی را درمنطقه 10 را بیان کردند و سپس خانم مرتضوی از نماینگان سازمانها خواستند برای ادامه روند پیشرفت اجرای برنامه سامان نماینگان به صورت رسمی وثابت به دبیرخانه نظارت بر اجرای برنامه معرفی شوند.
در ادامه دکترفلاح زاده ازمعاونت بهداشت دانشگاه تهران وبیمارستان روزبه نیز به تشریح وتجزیه وتحلیل مشکلات جاری ومرتبط با برنامه اشاره کرد که پس از بحث وتبادل نظربین اعضاء مصوباتی درزمینه اجرای بهینه برنامه سامان درمنطقه 10 مورد توافق قرارگرفت.
در انتها اعضاءجلسه ازواحدها و شرح وظایف مرکز خدمات جامع سلامت میثم وهمچنین بخش تخصصی سلامت روان سامان منطقه 10 بازدید کردند.
این جلسه با حضور دکترمحمدعلی فلاح زاده ازمعاونت بهداشت دانشگاه تهران و نماینده بیمارستان روزبه، عنایت شیخی، نماینده اداره کل تعاون، کارورفاه اجتماعی استان تهران، رضا ابراهیمی نماینده اداره کل ثبت احوال استان تهران، امیرعاشق حسینی نماینده اتاق اصناف، حسین نادری نماینده اداره ورزش وجوانان شمال غرب تهران، فرهادی نماینده آموزش وپرورش منطقه 10، محمودبانژادرئیس خانه مشارکت مردم درتوسعه سلامت منطقه، مسعود باغکی مددکاراجتماعی برنامه سامان درمنطقه 10، زهرامرتضوی، مسئول سلامت روانی اجتماعی واعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران، دکترمهرنوش طالب جدی نماینده اداره کل بیمه سلامت استان تهران، دکترآزاده غضنفری نماینده ادارات کمیته امدادمناطق 10،17 و 18، فریبا حسینی نژادنماینده بهزیستی شهرتهران، پری نادری نماینده بیمارستان ضیائیان برگزار شده است.