امروز: سه شنبه, 04 آذر 1399

1) پاسخگويي به استعلام‌های ادارات و اتحادیه‌ها

2) رسيدگي به شکايات درزمینهٔ هاي مختلف بهداشتي دريافتي از طريق سامانه فوریت‌های بهداشتي وزارت بهداشت و تلفن پیام‌گیر شبانه‌روزی

3)اقدامات بهداشتي اضطراري هنگام وقوع بلاياي طبيعي

4) شركت در طرح‌های ملي و كشوري جهت هماهنگي لازم براي پيشبرد اهداف بهداشتي

5)تجزیه‌وتحلیل آمار و شاخص‌های بهداشت محيط بر اساس بازديد از اماکن

6) تشديد کنترل بهداشتي مراکز تهيه و توزيع مواد غذایی و اماکن عمومي به‌صورت شبانه‌روزی در تعطيلات ايام نوروز در قالب بسيج سلامت نوروزي

7)طرح تشديد و بهبود وضعيت بهداشتي مراكز تهيه و توزيع و فروش مواد غذايي و اماكن عمومي در ساعات غير اداري

8)کنترل و نظارت به وضعيت بهداشتي مراکز تهيه و توزيع مواد غذایی و اماکن عمومي در حرم مطهر امام خميني (ره) در طول مدت برگزاري مراسم ارتحال امام و همچنين کنترل شرايط پخت غذا و اسکان زائرين امام (ره)

9) تشديد بازديد در ماه مبارک رمضان

10)تشديد بازديد در ايام محرم از مساجد و تکیه‌ها

11) تشديد بازديد از مساجد در دهه غبارروبی مساجد

12) برخورد قانوني با متخلفين امور بهداشتي بر اساس گزارش به دادسراي ناحيه 19 تهران و همچنين دادگاه تعزيرات حکومتي

13)همکاري با شهرداري و نيروي انتظامي در برخورد با دست‌فروشان مواد غذایی

14) کنترل بهسازي و بهداشت مراکز تهيه، توزيع و فروش مواد غذايي، اماکن عمومي و اماکن بین‌راهی

15) كنترل آب آشاميدني مناطق تحت پوشش ازنظر ميكروبي و شيميايي و به‌صورت متناوب و اطمينان از سلامت آب منطقه و اعلام نتايج به ارگانهاي مربوطه

16) کلر سنجی روزانه و ثبت آن در پرونده کلر سنجی با قيد مشخصات ايستگاه کلر سنجی و اعلام نتايج به شبكه بهداشت و ارگان‌های مربوطه و در صورت لزوم گندزدايي آب

17) كنترل مواد غذايي و نمونه‌برداری از مواد غذايي مشكوك و ارسال آن به آزمايشگاه و معدوم نمودن مواد غذايي فاسد بر اساس دستورالعمل‌های مربوطه

18) اجراي طرح يكنواخت سازي ماده 13 مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي و اخذ مجوز تعطيل اماكن و مراكز از شبكه بهداشت و درمان جهت تعطيلي آن‌ها

19) معرفي پيشه وران به آزمايشگاه و صدور كارت معاينه پزشكي جهت آن‌ها طبق دستورالعمل‌های صادره

20) پلمپ و جلوگيري از فعاليت مراكز و اماكن غیربهداشتی

21)بازديد از مدارس و مراكز آموزشي و مهدکودک‌ها

22) نظارت بر توزيع بهداشتي شير مدارس

23) بازديد از استخرهاي شنا و حمام‌های سونا

24) بازديد از آزمایشگاه‌ها، مراكز بهداشتي درماني، مطب‌ها و بیمارستان‌ها ازنظر وضعيت بهداشت محيط

25) بازديد از پاركها، ورزشگاه‌ها، ترمینال‌ها و ميادين ميوه و تره‌بار، پمپ‌بنزین و تشكيل پرونده بهداشتي و اعلام به سازمان‌ها و مسئولين ذيربط و پيگيري تا حصول نتيجه مطلوب

26) بررسي كنترل فاضلاب، زباله، هوا، منابع آلوده‌کننده آن‌ها و مكاتبه با ارگان‌های مربوطه

27) سنجش يد در نمک‌های خوراكي يددار به‌طور روزانه و نمونه‌برداری از نمک‌های يد دار و ارسال به آزمايشگاه

28) مبارزه با حشرات و جوندگان ضمن بررسي کانون‌های آلوده و برآورد ميزان سم موردنیاز با توجه به ميزان آلودگي و نظارت بر سم‌پاشی توأم با آموزش‌های لازم و طعمه‌گذاری

29) مبارزه با مصرف دخانيات در اماكن عمومي و مراکز تهيه و توزيع مواد غذایی

30) بازديد از اماكن متبركه و مساجد طبق دستورالعمل‌ها مربوطه

31) كنترل بهداشتي اردوگاه‌ها و زندان‌ها جهت ساماندهي وضعيت بهداشتي آن‌ها

32) نیازسنجی و اجراي برنامه‌های آموزشي

33) آموزش بهداشت جهت كليه رده‌ها توأم با فعالیت‌های روزمره به‌طور چهره به چهره

34) آموزش بهداشت دانشجويان در مقاطع پزشكي و پيراپزشكي

35) راهنمايي و آموزش مردم و جلب مشاركت عمومي و همکاری‌های بين بخشي درزمینهٔ اجراي پروژه‌های شهر سالم

36) آموزش بهورزان خانه‌های بهداشت درزمینهٔ بهداشت محيط و مواد غذائي

37) آموزش رابطين بهداشتي که از بين مردم در سطح شهر انتخاب می‌شوند

38) عمليات بهداشت محيط روستاها و کمک جهت رفع معضلات بهداشتي روستاها از قبيل ساخت سرویس‌های بهداشتي و ...

کرونا

آموزش سلامت همگانی

میز خدمت

تلفن رسیدگی به شکایات