برگزاری جلسه کمیته پیشگیری از کم شنوایی در نوزادان در مرکز بهداشت جنوب تهران
کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه کمیته پیشگیری از کم شنوایی در نوزادان را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مسعودی، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای این مرکز به مناسبت روز جهانی کم شنوایی (12 اسفند هرسال) این جلسه را با حضور کارشناسان مسئول ستادی برگزار کرد.
وی در این جلسه هدف از انجام شنواییسنجی کودکان و شنواییسنجی نوزادان را تشخیص کامل مشکل شنوایی تا ۳ ماهگی و در صورت لزوم تجویز سمعک و وسایل کمک شنوایی تا ۶ ماهگی که سن طلایی برای زبانآموزی هست، عنوان کرد و گفت: تمامی نوزادان و کودکان حین تولد بایستی شنواییسنجی کودکان را انجام دهند و در یک مرحله دیگر این تست تا ۳ ماهگی برای آنها تکرار شود.
مسعودی به عوامل متعددی که میتواند منجر به کم شنوایی در کودکان شوند اشاره کرد و افزود: شناسایی دقیق ویژگیهای آنها و علائم آنها بسیار اهمیت دارد و در شنواییسنجی اطفال حتی باید کم شنوایی خفیف هم موردتوجه قرار گیرد زیرا میتواند باعث تأخیر در گفتار و زبان شوند.
وی در این جلسه آخرین آمار اهمیت غربالگری کم شنوایی در کودکان و نوزادان را ارائه و به معرفی برنامههای در حال اجرا اشاره و بر اهمیت غربالگری کم شنوایی در نوزادان تأکید کرد و افزود: در حال حاضر در 19 مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی رادیولوژیست در روزهای از قبل تعیینشده مستقر هستند و (رادیولوژیست) با انجام آزمایش توسط تجهیزات مخصوص، نوزادان دارای اختلال شنوایی را شناسایی و برای تشخیص و درمان، ارجاع میدهند.
ارسال نظر