مرکز بهداشت جنوب تهران | برگزاری کارگاه آموزشی نقش تغذیه در کاهش و کنترل چربی‌های خون

logo

مرکز بهداشت جنوب تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1404/06/23 - 09:34
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 68
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی نقش تغذیه در کاهش و کنترل چربی‌های خون

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی نقش تغذیه در کاهش و کنترل چربی‌های خون، فواید فعالیت بدنی و تغذیه در پیشگیری از آلزایمر مطالبی را بیان کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران، مینا سپهر، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: الهام رجالی پور کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابن‌سینا، فاطمه فرقدان کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرماییان و سپیده شعبانی کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفاء در سرای محله مخصوص، بوستان پهلوانان و مسجد ولیعصر برای مردم، مراجعان و نمازگزاران این کلاس‌های آموزشی را برگزار کردند.

در این کلاس‌های آموزشی در خصوص انواع چربی‌های خون و مقادیر نرمال هرکدام، افزایش چربی‌های خون و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و گرفتگی عروق، انواع چربی‌های موجود در مواد غذایی و تأثیر هرکدام در میزان چربی‌های خون، مصرف سبزی‌ها با برگ سبز تیره مثل بروکلی، اسفناج، کاهو و منابع امگا 3 مثل ماهی، گردو، روغن‌زیتون و انواع توت‌ها، تمشک‌ها و گیلاس به دلیل آنتوسیانین ها، مصرف آجیل و مغزها و دانه‌های روغنی، منع مصرف نمک و غذای شور، غذای چرب، فست فود، چربی اشباع و شیرینی و قند مطالبی بیان شد.

  • کد خبر : 304562
هانیه حبیبی
تهیه کننده:

هانیه حبیبی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید