برگزاری کارگاه آموزشی نقش تغذیه در کاهش و کنترل چربیهای خون
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاسهای آموزشی نقش تغذیه در کاهش و کنترل چربیهای خون، فواید فعالیت بدنی و تغذیه در پیشگیری از آلزایمر مطالبی را بیان کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران، مینا سپهر، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: الهام رجالی پور کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابنسینا، فاطمه فرقدان کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرماییان و سپیده شعبانی کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفاء در سرای محله مخصوص، بوستان پهلوانان و مسجد ولیعصر برای مردم، مراجعان و نمازگزاران این کلاسهای آموزشی را برگزار کردند.
در این کلاسهای آموزشی در خصوص انواع چربیهای خون و مقادیر نرمال هرکدام، افزایش چربیهای خون و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و گرفتگی عروق، انواع چربیهای موجود در مواد غذایی و تأثیر هرکدام در میزان چربیهای خون، مصرف سبزیها با برگ سبز تیره مثل بروکلی، اسفناج، کاهو و منابع امگا 3 مثل ماهی، گردو، روغنزیتون و انواع توتها، تمشکها و گیلاس به دلیل آنتوسیانین ها، مصرف آجیل و مغزها و دانههای روغنی، منع مصرف نمک و غذای شور، غذای چرب، فست فود، چربی اشباع و شیرینی و قند مطالبی بیان شد.
ارسال نظر