• 03 آذر 1403

برگزاری کلاس آموزشی مواد غذایی افزاینده شیر مادر بر اساس آموزه‌های طب ایرانی

  • تاریخ انتشار : 1403/05/28 - 07:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 26
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی مواد غذایی افزاینده شیر مادر بر اساس آموزه‌های طب ایرانی

کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی مواد غذایی افزاینده شیر مادر بر اساس آموزه‌های طب ایرانی خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، منظر رحیم، کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت این مرکز گفت: سپیده نظری، مراقب سلامت پایگاه شماره 1 آیت، تارا محمدی، مراقب سلامت پایگاه شماره 2 شاه‌آبادی و سیما دانشی، مراقب سلامت پایگاه شماره 1 امام صادق (ع) درراستای هفته جهانی ترویج تغذیه باشیرمادر، مواد غذایی افزاینده شیر مادر را بر اساس آموزه‌های طب ایرانی، آموزش دادند.
وی در ادامه افزود: به گفته پزشکان متخصص طب ایرانی برخی گیاهان مانند زیره، بابونه، شنبلیله،‌کنجد و سیاه‌دانه در افزایش شیر بسیار مؤثرند و می‌توان پس از پایان هفته دوم زایمان مصرف کرد.
 رحیم در ادامه گفت: برخی مواد خوراکی مانند شیر، شیر برنج، فرنی، حریر بادام، شیر بادام، تخم‌مرغ، گوشت گوسفندی، گوشت پرندگان، مرغ یا جوجه مرغ، آبگوشت، عصاره گوشت، نخود آب، شیره انگور، انگور، انجیر، مویز، بادام، پسته، فندق، انواع سوپ و آش، به افزایش شیر مادر کمک می‌کند.
همچنین انجام ماساژ روزانه علاوه بر ایجاد آرامش منجر به بهبود کیفیت و کمیت شیردهی خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار,جوانی جمعیت,سلامت خانواده و جوانی جمعیت,جلسات آموزشی
  • کد خبر : 274207
کلمات کلیدی
هانیه حبیبی
تهیه کننده:

هانیه حبیبی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *