برگزاری جشن بازنشستگی مسئول امور فرهنگی مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1399/12/26 - 06:53

برگزاری جشن بازنشستگی مسئول امور فرهنگی مرکز بهداشت جنوب تهران

جشن بازنشستگی مسئول امور فرهنگی مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، روز شنبه 23 اسفند 99 جشن بازنشستگی خدیجه قاسمی، مسئول امور فرهنگی و کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های این مرکز با حضور معاون و کارکنان ستادی در سالن جلسات مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.
در این مراسم مهندس کشیر تقدیرنامه‌ای را با امضای دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران به ایشان تقدیم کرد و همچنین تقدیرنامه‌ای با امضای دکتر علیرضا دلاوری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران به ایشان اهدا شد.
در متن این تقدیرنامه آمده است:
سرکار خانم خدیجه قاسمی
اینک که شما همکار گرانقدر پس از سال‌های متمادی ارائه خدمت ارزنده و صادقانه در نظام بهداشتی درمانی کشور که حقیقتاً از برجسته‌ترین عرصه‌ها برای خدمتگزاری به انسان‌هاست دوره جدید بازنشستگی را پیش رودارید بر خود واجب دانستم مراتب سپاس و تشکر خالصانه خود را از زحمات بی‌دریغ و دلسوزانه سرکار عالی ابراز نمایم.
امیدوارم این دوران جدید از پربارترین و بانشاط‌ترین مراحل زندگی پرثمرتان باشد. سعادتمندی و توفیق روزافزون شما و خانواده محترمتان را از خداوند متعال خواستارم.
 دکتر محمدرضا سلمانی ندوشن
رییس مرکز بهداشت جنوب تهران