برگزاری جلسه هماهنگی مرکز بهداشت جنوب تهران برای اجرای طرح شهید سلیمانی در ستاد فرماندهی بسیج منطقه 19

• تاریخ انتشار : 1399/09/08 - 10:32

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران در جلسه هماهنگی برای اجرای طرح شهید سلیمانی برای مقابله با کرونا حضور داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز و نماینده اجرای طرح در منطقه 19 گفت: این جلسه روز سه‌شنبه 4 آذر 99 در سالن همایش 9 دی ناحیه مقاومت بسیج با حضور رئیس اداره فرهنگی شهرداری منطقه 19، رییس آموزش‌وپرورش این منطقه، فرمانده بسیج ناحیه مقاومت ابوذر، رییس کمیته امداد منطقه 19، رابط شورایاران، رییس سر کلانتری این منطقه، رییس حسینه باب الاعظم و رییس هیئت مکتب العباس و فرماندهان نواحی مختلف بسیج منطقه 19 برگزار شد.
در این جلسه چراغی در خصوص نحوه غربالگری، پیگیری، بیماریابی و تشخیص کووید 19 در مراکز خدمات جامع سلامت، سامانه 4030، سامانه salamat.gov.ir و نحوه اطلاع‌رسانی و آموزش جمعیت تحت پوشش از طریق سفیران سلامت، کانال‌های مجازی و اپلیکیشن شاد مدارس مطالبی را بیان کرد.
در پایان مقرر شد هشت ایستگاه سلامت توسط بسیج در مناطق مختلف منطقه 19 برپا شود و اقدامات لازم در کنترل بیماری کووید 19 در سطح منطقه با همکاری سایر سازمان‌ها بر اساس استراتژی تدوین‌شده انجام شود.