برگزاری جلسه کمیته پیشگیری از مرگ کودک و جوانی جمعیت در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/09/19 - 12:10

برگزاری جلسه کمیته پیشگیری از مرگ کودک و جوانی جمعیت در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد سلامت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه کمیته پیشگیری از مرگ کودک و جوانی جمعیت خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، بهاره سورچی، کارشناس این واحد گفت: روز چهارشنبه 15 آذر 1402 جلسه کمیته پیشگیری از مرگ کودکان 1 تا 59 ماهه و جوانی جمعیت با حضور کارشناسان مسئول ستادی در سالن جلسات این مرکز برگزار شد.
در این جلسه دکتر زهرا طالبی، کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت و بهاره سورچی کارشناس مرگ کودک در خصوص تعداد مرگ کودک در سال 1401 و 1402 و عوامل مؤثر بر آن و مداخلات انجام‌شده برای کاهش مرگ مطالبی را بیان کردند.
در این جلسه به عواملی مانند برگزاری کارگاه احیاء پایه نوزاد و کودک، پیگیری کودکان و مادران پرخطر و ... اشاره شد و در ادامه طاهره ذوالفقاری، کارشناس این واحد در خصوص شاخص‌های جوانی جمعیت در سال 1401 و 1402، پیگیری مصوبات جلسه قبلی و مصوبات کمیته بیستم جوانی جمعیت مطالبی را ارائه کرد.

• گروه خبری : اخبار,جوانی جمعیت