برگزاری کلاسهای آموزشی تغذیه سالم و تأثیر آن در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر در مرکز بهداشت جنوب تهران
کارشناسان واحد بهبود تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش کلاسهای آموزشی تغذیه سالم و تأثیر آن در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر را برگزار کردند.
![](/thumbnail/550-h_100/uploads/193/2023/Sep/18/jjjjjjjjjjjjjjjjjjjuyjjj1_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، کارشناس تغذیه مرکز فرمانفرماییان، کلاس آموزشی با موضوع تغذیه سالم را برای مراجعان سرای محله اسکندری برگزار کرد و اندازهگیری قد، وزن، تعیین توده بدنی و مشاوره تغذیه دیابت فشارخون، چربی خون، چاقی و اضافهوزن و پوکی استخوان ازجمله خدمات ارائهشده است.
زهرا اللهیاری، کارشناس تغذیه مرکز امام صادق (ع) کلاس آموزشی با موضوع تغذیه در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر را برای سالمندان و میانسالان در بوستان امام خمینی (ره) برگزار کرد و در این جلسه در خصوص اقدامات درزمینهٔ تغذیه سالم شامل کاهش مصرف قند، نمک و چربی، جایگزینی اسیدهای چرب اشباع با اسیدهای چرب غیراشباع، حذف روغن نباتی جامد و نیمه جامد و جایگزینی آن با روغن مایع مطالبی را بیان کرد.
همچنین الهام عبدالحسینی، کارشناس تغذیه مرکز شاهآبادی کلاس آموزشی با موضوع ایران اکو در کودکان زیر 5 سال را برای مادران و مربیان مهدکودک فیلسوف کوچولو برگزار کرد در این جلسه در خصوص چاقی کودکان بهعنوان عامل خطرساز و بیماریزا در سنین بالاتر مطالبی را ارائه کرد.
نظر دهید