برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم در سرای محله علی‌آباد جنوبی

• تاریخ انتشار : 1401/12/08 - 10:45

برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم در سرای محله علی‌آباد جنوبی

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفا کلاس آموزشی تغذیه سالم را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زینب زین‌الدینی، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز این کلاس آموزشی را در سرای محله علی‌آباد جنوبی برای مادران و مراجعه‌کنندگان برگزار کرد.
وی در این کلاس آموزشی بر تغذیه سالم و سبک زندگی درست که از عوامل تأثیرگذار بر سلامت افراد جامعه است تأکید کرد و به مصرف 3 وعده غذایی اصلی و حداقل 2 میان وعده در طول روز همچنین رعایت تعادل و تنوع در مصرف همه گروه‌های غذایی در طول روز مطالبی را بیان کرد.
همچنین به محدود کردن مصرف غذاهای چرب و سرخ‌شده، عدم مصرف روغن‌های جامد، همچنین مصرف روزانه انواع سبزی‌ها و میوه‌های تازه و انجام حداقل روزانه 30 دقیقه فعالیت بدنی منظم اشاره کرد.