تبریک رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران به فعالان و دست‌اندرکاران عرصه بهداشت به مناسبت روز جهانی بهداشت

• تاریخ انتشار : 1401/01/22 - 07:01

دکتر محمدرضا سلمانی ندوشن در پیامی روز جهانی بهداشت را به‌تمامی فعالان و دست‌اندرکاران عرصه بهداشت تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس این مرکز در این پیام، روز جهانی بهداشت را به همه فعالان و دست‌اندرکاران عرصه بهداشت به‌خصوص کارکنان مرکز بهداشت جنوب تهران تبریک گفت.
در متن این پیام آمده است:

همکار گرامی
در هر بحرانی، اولین کسانی که به کمک می‌آیند، کارکنان بهداشت و سلامت هستند و این در همه‌گیری کووید19 بسیار مشهود بوده است. تلاش شبانه‌روزی کارکنان و دست‌اندرکاران عرصه بهداشت و حمایت تعدادی از سازمان‌ها در امر غربالگری و سپس واکسیناسیون کووید19 منجر به کنترل قابل‌توجه این بیماری شده است.
هجدهم فروردین (هفتم آوریل) که به نام روز جهانی بهداشت نامیده شده است بهانه‌ای است تا ضمن تبریک این روز به‌تمامی تلاشگران عرصه بهداشتی در این مرکز از زحمات ارزنده آن‌ها در اجرای رسالت مهم ایشان در ارتقای سلامت هم‌وطنان تشکر نماییم.
امید است با یاری خداوند و همکاری فعالین عرصه بهداشتی و استفاده بهینه از توانمندها و امکانات حاضر در مسیر تحقق سلامت مردم و جامعه گام‌های موفق‌تری برداریم.
دکتر محمدرضا سلمانی
رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران