25 مهر 1403

مرکز بهداشت و درمان جنوب

• تاریخ انتشار : 1403/07/21 - 10:02

برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان بهداشت عمومی در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه توجیهی به‌منظور آغاز دوره ی جدید برنامه کارآموزی دانشجویان در سال 1403 خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم شجاع، کارشناس واحد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت این مرکز گفت: پیرو آغاز دوره ی جدید برنامۀ کارآموزی دانشجویان در سال جاری و در سطح مراکز و پایگاه‌ها، جلسه توجیهی این دوره، در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
وی در ادامه افزود: مهندس عبداله میر اسماعیلی، کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد تغذیه، محمدرضا حسینی، کارشناس مسئول واحد دهان و دندان، مهندس طاهره آزمون، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و بهجت رشیدی، کارشناس واحد بهداشت مدارس برای توضیح شرح وظایف واحدها در سطح مراکز به دانشجویان و استاد راهنما، در جلسه حضور داشتند.
دکتر لیلا عبائیان، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص اهمیت و اهداف برنامه کارآموزی دانشجویان در سطح مراکز مطالبی را ارائه کرد.
در ادامه، شجاع، در خصوص برنامه‌های واحد آموزش مانند برنامه شهاب، خود مراقبتی فردی، خود مراقبتی اجتماعی و خود مراقبتی سازمانی مطالبی را بیان کرد.
همچنین در خصوص دستورالعمل رعایت پوشش و اخلاق حرفه‌ای، برنامۀ حضوروغیاب دانشجویان و نحوۀ تکمیل فرم ارزشیابی، توضیحاتی ارائه شد.

• گروه خبری : اخبار,آموزش بهداشت,جلسات آموزشی
هانیه حبیبی