برگزاری جلسه آموزشی با موضوع دستورالعمل اجرایی برنامه ملی خود مراقبتی با حضور مراقبان سلامت پایگاه‌های غیر ضمیمه و ضمیمه برون‌سپاری

• تاریخ انتشار : 1401/12/23 - 09:55

جلسه آموزشی با موضوع دستورالعمل اجرایی برنامه ملی خود مراقبتی و فعالیت‌های واحد آموزش بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم شجاع، کارشناس واحد آموزش بهداشت این مرکز از برگزاری جلسه آموزشی برای 56 تن از مراقبان سلامت پایگاه‌های غیر ضمیمه و ضمیمه برون‌سپاری خبر داد.
در این جلسه فرحناز ثابتی، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص اولویت‌های نیازسنجی سلامت، برنامه مداخلات و ارتباطات خطر و برنامه سفیران سلامت مطالبی را بیان کرد.
شجاع، در ادامه در خصوص برنامه سفیران سلامت، شبکه هوشمند آموزش بهداشت (شهاب) برای آموزش سفیران سلامت خانواده و دانش‌آموز، دانشجو و طلبه و داوطلبان سلامت، سفیران سلامت دانش‌آموز مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه به آموزش همگانی، برنامه خودیار، برنامه رابطان، برنامه خود مراقبتی اجتماعی، ارتباطات خطر، برنامه دانشجویی و نحوه جمع‌آوری آمار اشاره کرد.

• کد خبر : 231930