.برگزاری جلسه مجازی مرکز بهداشت جنوب تهران به‌منظور بزرگداشت هفته ازدواج با دانشگاه‌های تحت پوشش

• تاریخ انتشار : 1400/04/19 - 09:24

واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه مجازی را برای برگزاری بزرگداشت هفته ازدواج با دانشگاه‌های تحت پوشش برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، به مناسبت بزرگداشت اول ذی‌الحجه سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) مصادف با بیست و یکم تیر 1400 که روز ازدواج نام‌گذاری شده جلسه‌ای روز سه‌شنبه 15 تیر سال جاری برای 7 تن از رابطان سلامت دانشگاه‌ها برای حفظ و ارتقای سلامت جوانان دانشجو، جلوگیری از شیوع بیماری کووید 19 و ترویج ازدواج سالم برگزار شد.
در این جلسه دکتر مرضیه سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران بر ترویج  ازدواج آسان، شاد و پایدار در شرایط بحرانی کنونی تأکید کرد همکاری و هماهنگی دانشگاه‌ها را خواستار شد.

• کد خبر : 193384