آموزش پیشگیری از اضافه‌وزن، چاقی و تغذیه سالم در مراکز شیخ احمد کافی، شهید احمدی و ابوذر

• تاریخ انتشار : 1401/11/08 - 10:34

کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شیخ احمد کافی، شهید احمدی و ابوذر کلاس آموزشی اضافه‌وزن، چاقی و تغذیه سالم را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، الهه نکوئی، مهشید آقاسی و اعظم اسماعیلی کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شیخ احمد کافی، شهید احمدی و ابوذر روز چهارشنبه 5 بهمن 1401 کلاس آموزشی اضافه‌وزن، چاقی و تغذیه سالم را در مهدکودک سرای محله خزانه، دبستان امام خمینی و سرای محله ابوذر غربی برگزار کردند.
در این جلسات ابتدا به بسیج ملی تغذیه با شعار  حال خوب با وزن مناسب اشاره و سپس در خصوص اهمیت مصرف صبحانه و عدم مصرف هله هوله های فاقد ارزش غذایی مانند پاستیل، چیپس، پفک، بیسکوییت‌های کرم‌دار، شکلات، آب‌میوه‌های صنعتی و... مطالبی بیان شد.
همچنین در ادامه بر مصرف شیر و لبنیات، میوه فصل، انواع لقمه‌های سالم و خانگی مانند نان، پنیر و گردو یا سبزیجات یا نان و تخم‌مرغ و سبزیجات تأکید شد.