اجرای برنامه مرحله سوم 1401 چک حشره‌شناسی در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1401/06/05 - 10:36

اجرای برنامه مرحله سوم 1401 چک حشره‌شناسی در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران از اجرای برنامه مرداد چک حشره‌شناسی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سمیه مسلمیان، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های این مرکز گفت: در راستای استمرار برنامه پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله از آئدس، تب دانگ، چیکون گونیا و زیکا برنامه چک حشره‌شناسی مرکز بهداشت جنوب تهران در مرداد 1401 انجام شد.
وی در ادامه افزود: ویروس زیکا یک ویروس نوپدید قابل‌انتقال توسط پشه است که به افراد از با گزش پشه آلوده گونه آئدس بخصوص آئدس اجیپتی منقل می‌شود.
 مراقبت حشره‌شناسی بخش مهمی از مراقبت تلفیقی برای سیاست‌گذاری مبتنی بر شواهد در پیشگیری و کنترل بیماری‌های دنگ، چیکونگونیا و زیکا است و
 اویتراپ ها ظروفی هستند با اندازه مناسب که در محیط برای جمع‌آوری تخم پشه به کار گرفته می‌شود.
سیف حشره‌شناس مرکز بهداشت جنوب تهران گفت: در مرداد سال جاری درراه آهن تهران که مهم‌ترین HOT SPOT مرکز بهداشت جنوب تهران است و بایستی چک حشره‌شناسی در این محدوده انجام شود.
توضیح اینکه در این مرحله سومین تله گذاری انجام شد و اویتراپ ها در 25 نقطه راه‌آهن نصب و نمونه‌ها پس از جمع‌آوری برای بررسی به آزمایشگاه حشره‌شناسی دانشکده بهداشت تحویل داده شد.