اجرای برنامه تفریحی و ورزشی مرکز بهداشت جنوب تهران برای رابطان سلامت محله منطقه 10 به مناسبت هفته سلامت

• تاریخ انتشار : 1402/02/12 - 10:21

واحد آموزش بهداشت با همکاری شهرداری منطقه 10 برنامه تفریحی‌ورزشی در موزه حیات‌وحش هفت‌چنار برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، برنامه تفریحی و ورزشی روز دوشنبه 11 اردیبهشت 1402 به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت 1402، برای 60 تن از داوطلبان سلامت محله و مسئولان برنامه داوطلبان در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌های سلامت منطقه 10 در موزه هفت‌چنار برگزار شد.
در این برنامه کارشناس مسئول و کارشناسان واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب نیز حضور داشتند، ابتدا حرکات نرمش با حضور مربی ورزشی انجام شد در ادامه افراد شرکت‌کننده به انجام ورزش مختلف مانند طناب زنی، بدمینتون و پیاده‌روی پرداختند.
ملیحه جعفری، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران در این برنامه به آموزش تغذیه سالم و رژیم‌درمانی سالم پرداخت.
 در پایان برنامه داوطلبان سلامت از موزه بازدید کردند.