اجرای برنامه پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله از آئدس در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1401/08/29 - 13:02

کارشناس حشره‌شناسی مرکز بهداشت جنوب تهران از اجرای برنامه پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله از آئدس در آبان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سیف کارشناس حشره‌شناسی این مرکز بر استمرار برنامه پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله از آئدس  تب دانگ، چیکون گونیا، زیکا در آبان 1401 خبر داد.
 وی در ادامه افزود: چیکونگونیا یک بیماری ویروسی است که توسط پشه‌های آلوده به انسان منتقل می‌شود و به‌طورمعمول اولین علامت چیکونگونیا تب است که به دنبال آن بثورات پوستی هم پدید می‌آید. پس از گزش توسط پشه آلوده، معمولاً ۴ تا ۸ روز بعد بیماری آغاز می‌شود، اما دامنه آن می‌تواند ۲ تا ۱۲ روز باشد دارای علائمی مانند تب ناگهانی و شدید، درد مفاصل، سردرد، درد عضلانی،    آرتروز و ورم ملتحمه است.
سیف در ادامه افزود: راه‌آهن تهران مهم‌ترین HOT SPOT مرکز بهداشت جنوب تهران است که بایستی چک حشره‌شناسی در این محدوده انجام شود و هفتمین مرحله تله گذاری سال 1401 با نصب تعداد 35 اویتراپ در 6 نقطه راه‌آهن انجام شد و پس از جمع‌آوری برای بررسی تحویل آزمایشگاه حشره‌شناسی دانشکده بهداشت شد.

• کد خبر : 220957