اجرای طرح پنجشنبه‌های نیکوکاری در مرکز خدمات جامع سلامت روستایی امام محمدباقر (ع)

• تاریخ انتشار : 1403/04/18 - 13:14

کارشناس واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران از اجرای طرح پنجشنبه‌های نیکوکاری و غربالگری قلبی افراد بالای 40 سال خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز بهداشت جنوب تهران، نازیلا کیائی، کارشناس واحد گسترش این مرکز گفت: با هماهنگی و اطلاع‌رسانی‌های انجام‌شده، متخصصان قلب مرکز قلب تهران، خدمات ویزیت و نوار قلب را برای مراجعان بالای 40 سال در مرکز خدمات جامع روستایی و پایگاه شماره 1 امام محمدباقر (ع) انجام دادند.
در ادامه خدمات ویزیت، غربالگری، نوار و اکوی قلب و ارجاع به بیمارستان برای مراجعان ارائه شد.
نازیلا کیائی با همکاری دکتر احد پور، سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت روستایی امام محمدباقر (ع) این طرح را اجرا کردند.

• گروه خبری : اخبار,گسترش,میز خدمت
هانیه حبیبی