اجرای پویش تغذیه سالم کارکنان در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران
به مناسبت روز کارمند و تکریم کارمندان، واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران برای پایش وزن و بررسی عادات غذایی و کنترل قند و فشار خون کارکنان ستادی دانشگاه علوم پزشکی تهران از چهارشنبه 9 شهریور اقدام و بر اساس آن با آموزش های ارائه شده در 6 هفته، هر هفته یک عادت نادرست غذایی را از سبک زندگی آنان کم خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ابتدا آرزو چراغی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز آموزش های لازم را در هر معاونت طبق جلسات گروهی اموزشی ارائه داد و سپس کارشناسان تغذیه، وزن و قد و قند و فشار خون کارکنان و نیز اعضای هیئت رئیسه را اندازه گیری کردند.
در این برنامه قرار است 6 عادت نادرست غذایی در هرهفته شامل مصرف کمتر نمک، قند، چربی، فست فود و سبزی و میوه و فیبر و نیز آب با تاکید بر ورزش روزانه اصلاح شود.
ارسال نظر