افتتاح سایت واکسیناسیون مرکز بهداشت جنوب تهران در دانشکده پردیس بین‌الملل دانشکده پزشکی

• تاریخ انتشار : 1400/06/30 - 07:16

سایت واکسیناسیون مرکز بهداشت جنوب تهران در دانشکده پردیس بین‌الملل دانشکده پزشکی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سایت واکسیناسیون مرکز بهداشت جنوب تهران در دانشکده پردیس بین‌الملل دانشکده پزشکی روز دوشنبه 29 شهریور 1400 با حضور با حضور دکتر امینیان. مشاور معاونت، دکتر آقایی نسب رییس حراست معاونت، دکتر رضا یزدانی رییس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر کیانوش کیایی معاون اداری مالی دانشکده پردیس دندانپزشکی، سرهنگ یوسف پور فرمانده بسیج ناحیه ابوذر، دکتر جمال کریمی سرپرست مرکز سلامت شهید آیت و آرزو چراغی ناظر ستادی سایت دندانپزشکی پردیس افتتاح شد.
چراغی، در افتتاحیه این سایت گفت: این مرکز از ساعت هشت صبح تا هفت عصر در دو شیفت کاری فعالیت دارد و ظرفیت بیش از 2 هزار و پانصد تزریق در روز را دارد.
وی در ادامه افزود: در جلسه‌ای که در حاشیه این افتتاحیه برگزار شد برای حل مشکلات منطقه‌ای مخصوصاً در منطقه خلازیر برای پیشگیری از بیماری‌های دهان و دندان و سلامت عمومی مردم منطقه همکاری مشترکی با مسئولان پردیس بین‌الملل، مسئولان مرکز بهداشت جنوب تهران و بسیج ناحیه ابوذر انجام خواهد شد.

• کد خبر : 197083