انجام واکسیناسیون هپاتیت A در مرکز بهداشت جنوب تهران برای کودکان و نوجوانان غیر دانش‌آموز مرکز پرتو

• تاریخ انتشار : 1401/06/02 - 09:41

کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس با همکاری واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران برای کودکان و نوجوانان غیر دانش‌آموز مرکز پرتو واکسیناسیون انجام دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، بهجت رشیدی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز روز سه‌شنبه 1 شهریور 1401 واکسیناسیون هپاتیت A را برای 97 تن از کودکان و نوجوانان غیر دانش‌آموز مرکز پرتو انجام داد.
وی بر اهمیت برنامه توسعه چهارم اشاره کرد و گفت: در راستای حفظ و ارتقای سلامت نوجوانان غیر دانش‌آموز و پیرو کمیته بین بخشی با مرکز دفاع از کودکان کار و خیابان واکسیناسیون هپاتیت A برای کودکان و نوجوانانی که واجد شرایط واکسیناسیون بودند انجام شد.
توضیح اینکه مراقب سلامت مرکز ابوذر پس از حضور در این مرکز واکسیناسیون را انجام داد.