اهدا لوح تقدیر به مادران شیرده دارای شیرخوار دوقلو در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1401/09/12 - 08:53

اهدا لوح تقدیر به مادران شیرده دارای شیرخوار دوقلو در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از اهدای لوح تقدیر به مادران شیرده دارای شیرخوار دوقلو در مرکز بهداشت جنوب تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، نسرین عسکری، کارشناس مادران این مرکز گفت: لوح تقدیری با امضای دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس، دکتر زهرا طالبی توتی، کارشناس مسئول سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران به مادران شیرده دارای شیرخوار دوقلو و موفق در امر شیردهی در مناطق تحت پوشش این مرکز اهدا شد.
در متن این تقدیرنامه آمده است:
سرکار خانم ...
این لوح به‌پاس قدردانی از تلاش شبانه‌روزی شما برای بهره‌مند نمودن ... و ... فرزندان دوقلوی دلبندتان از شیره‌ی جان و نعمت بی‌نظیر الهی و مشارکت در تحقق ارتقاء سلامت جامعه به شما اهدا می‌گردد. آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون برای شما و خانواده محترمتان را از خداوند متعال خواستارم، امید است همواره الگوی مناسبی برای دیگر مادران در امر شیردهی باشید.
دکتر محمدرضا سلمانی ندوشن رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران
دکتر زهرا طالبی توتی، کارشناس مسئول سلامت خانواده