اهدای لوح تقدیر رئیس دانشگاه به کاپیتان تیم والیبال دانشگاه علوم پزشکی تهران

• تاریخ انتشار : 1401/03/29 - 11:38

اهدای لوح تقدیر رئیس دانشگاه به کاپیتان تیم والیبال دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر حسین قناعتی در مراسمی از دکتر زهرا مختاری نیا، کاپیتان تیم والیبال منتخب دانشگاه علوم پزشکی تهران و کارمند مرکز بهداشت جنوب تهران با اهدای لوح تقدیری قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، در متن این تقدیرنامه آمده است:
سرکار خانم دکتر زهرا مختاری نیا
با سلام و احترام
سلامتی جسم و روح از نعمت‌های است که خداوند متعال عنایت نموده است و کسانیکه برای حفظ این امانت الهی تلاش می‌کنند از بندگان شایسته خداوند می‌باشند. قهرمانان واقعی کسانی هستند که علاوه بر پیروزی درصحنه مبارزه ورزشی در جبهه جهاد با نفس خویش نیز موفق باشند و مراتب سیر و سلوک را توامان با تقویت جسم و روح طی نمایند.
نظر به اینکه سرکار عالی در مسابقات والیبال کارکنان سازمان‌ها و نهادهای دولتی، موفق به کسب مدال نقره و مقام نایب‌قهرمانی شده‌اید، این لوح تقدیر به شما تقدیم می‌گردد.
امید آنکه در سایر عرصه‌های زندگی نیز موفق و سربلند باشید.
دکتر حسین قناعتی
رئیس دانشگاه